Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Stockholm centrum för ätstörningar. Du kan ringa till oss, besöka oss på Wollmar Yxkullsgatan eller chatta med oss i appen Alltid öppet.

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-123 44 100 

Telefontid: Måndag-fredag 8-22 

Besöksadress:
Wollmar Yxkullsgatan 27 B, 118 50 Stockholm

Receptionen finns i huvudentrén och hjälper dig att hitta rätt när du besöker oss. De kan även hjälpa till med till exempel avbokning av besök, utfärda frikort och boka sjukresor. I samband med ditt besök har du möjlighet att betala med betalkort eller faktura i receptionen. Läs mer om patientavgifter på 1177 

Receptionens öppettider:
Måndag-fredag 7.45-16.45

E-post: sca.slso@regionstockholm.se 

OBS! Tänk på att aldrig skicka e-post som innehåller person-eller patientuppgifter! Kontakta oss alltid genom 1177 Vårdguidens e-tjänster för att söka vård eller om du har frågor som rör din behandling.

 

Utökad telefonrådgivning

Vi har en utökad telefonrådgivning för vuxna och barn vardagar mellan 11-12. Du kan vara anonym när du ringer. Vi som arbetar i rådgivningen har tystnadsplikt och svarar inte på frågor som rör enskilda personer eller patienter som går i behandling hos oss. Via knappvalsfunktionen väljer du att kopplas till en behandlare som arbetar på Mottagning för barn och ungdom eller på Mottagning för vuxna. 

Telefonnummer: 08-123 44 100
Telefontid: Måndag-fredag 11-12

Du som är över 18 - Chatta med oss i Alltid öppet

Du som är över 18 år kan chatta med oss genom appen Alltid öppet. Logga in och välj Chatta med mottagning och sedan Chatta med Stockholms centrum för ätstörningar. Vi svarar så snart vi kan men senast inom 48 timmar måndag till fredag helgfria vardagar.

Har du inte appen installerad på din dator/telefon? Följ länken för instruktioner. Appen är kostnadsfri och du loggar in säkert med BankID eller Freja eID Plus.