Arbetsledande kock

Arbetsledande kock till Stockholms centrum för ätstörningar
Vi söker en drivande, inspirerande arbetsledande kock med en önskan om att arbeta i en viktig verksamhet. Rollen innebär stor möjlighet till att driva förbättringsarbete tillsammans med övriga teamet i vårt egna tillagningskök.  

Stockholms centrum för ätstörningar (SCÄ) är en av de största specialistklinikerna i världen för patienter med ätstörningar, och tar emot patienter i alla åldrar. Vi har en väl utvecklad verksamhet med öppenvård, dagvård och heldygnsvård för både vuxna, barn och ungdomar. Kliniken finns på Södermalm i Stockholm. 

Läs gärna mer på vår hemsida www.stockholmatstorningar.se 

På Stockholms centrum för ätstörningar spelar köket en central och viktig roll och samarbetet med behandlande personal är en naturlig del i arbetet. 
Köket är modernt och välutrustat vilket förenklar arbetet och gör det möjligt att producera vällagade måltider från grunden. 

Arbetsuppgifter: 
Som arbetsledande kock kommer du leda och fördela det dagliga arbetet för personalen ihop med kockar och köksbiträde. I arbetet som kock ingår att laga mat från grunden med klimatanpassade råvaror samt näringsriktiga och individanpassade måltider.
Teamet i köket tillagar dagligen ca 70 näringsberäknade lunch- och middagsportioner, iordningställer frukost och mellanmål för ca 50 - 60 personer.
Arbetsledande kock ansvarar för att utveckla och utvärdera matsedel tillsammans med övrig kökspersonal och dietist.
Vi söker en engagerad, driftig och självständig medarbetare som tänker nytt och vill vara med och driva verksamheten framåt.
Tillsammans med enhetschef arbetar du med kvalitets- och budgetuppföljning.  Arbetsledande kock ansvarar för bemanning och schemaläggning i samarbete med enhetschef.
Du ansvarar för att genomföra beställningar utifrån avtal och miljömål.
Arbetsledande kock följer upp och arbetar kontinuerligt med att uppdatera  egenkontrollprogrammet, samt följer upp följsamheten av programmet bland kökets medarbetare. 

I rollen ingår det dessutom att utföra övriga i ett kök förekommande arbetsuppgifter.

Hos oss arbetar du nära verksamheten. En förutsättning för att du ska trivas är att du gillar att ha nära kontakt med våra patienter och behandlare samt har ett trevligt och professionellt bemötande.

Kvalifikationer: 
Kockutbildning och minst 5 års erfarenhet från arbete som kock. Erfarenhet av arbetsledning.
Stor kunskap om specialkost.
Nutritionistutbildning och kunskap om patientgruppen är meriterande.   

Personliga egenskaper: 
Du har en god kommunikativ förmåga och är en naturlig ledare.
Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta men du har också förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, även i stressiga situationer.
Du har ett stort intresse för ekonomi och miljö.

Anställningsform:
Tillsvidare. Heltid, 40 t/v, måndag-fredag.
Kökets öppettider är 07.00-17.15, vardagar och helger. 
Vi tillämpar flextid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Övrig information: 
Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi tillämpar även flextid, friskvårdstimme och har 3000 kr i friskvårdsbidrag/kalenderår.
From det intjänandeåret du fyller 40 år ökar dina semesterdagar från 25 till 31.

Vi tillämpar SLLs riktlinjer angående MRSA-undersökning och piercing. 

 Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här