Skötare till Vuxenvårdsavdelningen SCÄ

Stockholms centrum för ätstörningar (SCÄ) är en av de största specialistklinikerna i världen för patienter med ätstörningar.

SCÄ tar emot patienter i alla åldrar med remiss eller som söker själva. Verksamheten utmärks av en hög medicinsk och psykoterapeutisk kompetens. Vi har en väl utvecklad verksamhet med alla vårdnivåer, öppenvård, dagvård och heldygnsvård för både vuxna, barn och ungdomar. Kliniken finns på Södermalm i Stockholm. Vi är idag cirka 135 anställda.

Vuxenvårdsavdelningen är en enhet med möjlighet att behandla 11 patienter varav två med kontrakt för självvald inläggning. Behandlingstiden är ca 12 veckor för ordinarie inläggning och 7 dagar för självvald. KBT har en mycket central roll i behandlingen.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.stockholmatstorningar.se


Arbetsuppgifter:

På Vuxenvårdsavdelningen har KBT och MI en central roll i behandlingen. Arbetsuppgifterna innefattar både psykiatriskt och somatiskt omvårdnadsarbete. Fokus ligger på patientsamtalet och syftet är att hjälpa patienten att minska sin undervikt och ätstörningssymtom mot ett liv med ökad livskvalitet.
Dokumentation sker i Take care.


Anställningsform:
Tills vidare anställning. Heltid 37 tim./vecka.
Du arbetar 2 helger på sex veckor. Arbetstid dagtid 7.30 - ca 16, kvällstid arbetar du 13.00 - 20.30.

Kvalifikationer:
Utbildad undersköterska/skötare. Erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård är meriterande. Meriterande är även tidigare erfarenhet av arbete med ätstörningar samt Steg I-kompetens i KBT . Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper:
Du är nyfiken, ansvarsfull, flexibel och strukturerad. Det är viktigt för dig att bidra till en god teamkänsla så att du själv liksom dina medarbetare kan utvecklas och trivas.


Arbetsgivarens kontaktperson:
Enhetschef Irina Ekstrand tfn 070-206 60 86

Facklig företrädare:
Kommunal: Arnstein Mogstad, 08-123 404 66

Övrigt:
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession.
Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.
Vi tillämpar även flextid, friskvårdstimme och har 3000 kr i friskvårdsbidrag/kalenderår. From det intjänande året du fyller 40 år ökar dina semesterdagar från 25 till 31.
Vi följer SLL:s riktlinjer angående MRSA-undersökning och piercing.
Vi gör registerkontroller i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här