Sjuksköterska (timanställning), Familjevårdsavdelningen, SCÄ

Stockholms centrum för ätstörningar (SCÄ) är en av de största specialistklinikerna i världen för patienter med ätstörningar och tar emot patienter i alla åldrar. Vi har en välutvecklad verksamhet med öppenvård, dagvård och heldygnsvård för både vuxna, barn och ungdomar.
Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsplats
i vackra lokaler på Södermalm.
Vi är idag ca 135 anställda.

Familjevårdsavdelningen har plats för 7 familjer med barn och ungdomar upp till 18 år. Behandlingstiden är ca 5 veckor.

Läs gärna mer om vår verksamhet på: http://stockholmatstorningar.se/

Arbetsuppgifter:
På Familjevårdsavdelningen har familjearbete en central roll i behandlingen där föräldrarna stärks i sin föräldraroll samt får ökad kunskap om ätstörningen. Föräldrarna är närvarande med sina barn under hela behandlingsperioden.
Vi arbetar i team.

Anställningsform:
Timanställning på dag, helg och kvällar.

Eventuellt sommarvikariat

Kvalifikationer:
Leg. sjuksköterska gärna med erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Du är intresserad av att använda samtalet som verktyg i föräldra- och patientarbetet. Du värnar om ett gott samarbete med kollegor för att skapa en trivsam och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med dina medarbetare.

Arbetsgivarens kontaktperson:
Enhetschef Eva Torngren tfn 076-569 74 68

Facklig kontaktperson:
Vårdförbundet Lena Elfström 08-123 404 92

Övrigt:
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession.
Vi följer SLL:s riktlinjer angående MRSA-undersökning och piercing.
Vi gör registerkontroller i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här