Problem efter uppdatering av Stegvis

Med anledning av problemen som uppstått i samband med en uppdatering har vi tyvärr varit tvungna att dra tillbaka den nya versionen från Apple App Store. Det innebär att nya användare inte kan hämta ner Stegvis under en kortare period, detta gäller dock bara för användare av iPhone. 

I slutet av förra veckan lanserade vi en ny version av Stegvis (version 1.1) som innehåller nya funktioner och förbättringar. Tyvärr gick något fel när versionen skulle publiceras i Apple App Store vilket tyvärr bidrog till att alla som uppgraderat till den nya versionen förlorade all information som tidigare lagts in i Stegvis.

Med anledning av problemen har vi varit tvungna att helt dra tillbaka den nya versionen från Apple App Store för att undersöka vad som orsakat felet och publicera en ny version. Det här är ett problem som bara drabbar iPhoneanvändare, övriga kan både använda och hämta ner Stegvis som vanligt. Det påverkar inte heller er som inte har uppdaterat Stegvis.

Nya användare kommer under en kort period inte hitta eller kunna hämta ner Stegvis i Apple App Store. Vi hoppas att en ny version kan publiceras så fort som möjligt.

Vi beklagar att problemen har inträffat och hör gärna av er till oss om ni har drabbats eller har frågor. Skicka ett mejl till stegvis@sll.se