Medicinsk mottagning öppnar på Stockholms centrum för ätstörningar

Den här veckan smygstartar vi vår nya medicinska mottagning som är ett projekt på Forsknings- och utvecklingsenheten.

Vi har öppnat en medicinsk mottagning på Stockholms centrum för ätstörningar med syfte att avlasta och stödja våra öppenvårdsmottagningar. På mottagningen arbetar sjuksköterskor och underläkare som kommer erbjuda kortare besök för våra patienter i samband med ordinarie inbokade tider.

Den här veckan smygstartar vi mottagningen med några enstaka inbokade tider men på sikt kommer vi även erbjuda tider för drop in. Medicinska mottagningen är ett projekt under Forsknings- och utvecklingsenheten på kliniken som kommer utvärderas efter ett år.

Vad kan medicinska mottagningen bistå med ?

Mottagningen följer upp våra patienters kroppsliga hälsa (somatisk status) och ett besök kan inkludera vägning, EKG, temperatur, puls och blodtryck.

Hur bokar jag en tid ?

För att komma till medicinska mottagningen behöver du ha en pågående kontakt på Stockholms centrum för ätstörningar och besöket bokas in av din ordinarie behandlare.

Hitta till mottagningen

Medicinska mottagningen bedriver sin verksamhet på Forsknings- och utvecklingsenheten i Mariahuset som ligger mitt emot Stockholms centrum för ätstörningar.

Du går in i Mariahusets huvudentré på Wollmar Yxkullsgatan 25 och tar sedan hissen upp till plan 2. Ring på dörren så öppnar vi åt dig.

Publicerat 2016-09-07